5 tips om duurzaam te wonen
Door de coronacrisis blijven we al wat vaker thuis, maar ook dat heeft invloed op uw energieverbruik. Kies bewust voor een duurzamer leven in en rond uw woning met deze vijf tips. Want het is tijd voor verandering.

  1. Isoleer je woning: Bent u aan het (ver)bouwen en zoekt u oplossingen om uw woning duurzamer te maken? Zorg er dan voor dat uw woning goed geïsoleerd is. Via verschillende wegen kan veel warmte verloren gaan, denk maar aan uw vloer, het dak, de gevel en niet te vergeten uw ramen. Dit komt vaak voor bij oudere woningen. Een goed geïsoleerd huis behoudt de warmte langer, waardoor u minder moet stoken in de winter en de ruimte koel blijft in de zomermaanden. Wacht dus niet langer en start met isoleren. Want niets gaat boven een goed verwarmd huis.
  2. Gebruik zonne-energie: Duurzaam wonen en zonnepanelen gaan hand in hand. Alhoewel het plaatsen ervan een investering is, haalt u er jarenlang voordeel uit. U geniet van groene energie die gratis wordt opgewekt door zonlicht. Twijfelt u toch nog over het plaatsen van zonnepanelen in 2021? Hier kan u alvast uw premie uitrekenen.
  3. Zonneboiler to the rescue  duurzame energie opwekken heeft alleen maar voordelen. Bent u toch niet zo'n fan van zonnepanelen? Kies dan resoluut voor een zonneboiler. Met behulp van een zonnecollector op het dak en een voorraadvat voor warm water geniet u van langdurig plezier tot zelfs 25 jaar. Douchen op zonne-energie was nog nooit zo makkelijk. U bespaart op uw gasrekening en draagt bij aan de vermindering van de klimaatverandering. Een duidelijke win-winsituatie als u het ons vraagt.
  4. Let op uw energieverbruik: Er zijn tal van middelen om uw energieverbruik te doen dalen. Naast het welbekende advies om uw gloei- of spaarlampen te vervangen door LEDverlichting, kan u ook investeren in ecologische producten . Denk maar aan batterijsystemen en warmtepompen.
  5. Kies voor het totaalconcept: Keuzes maken is niet altijd makkelijk. Gelukkig kan u onze producten combineren bij uw woonstijl. Het één moet niet langer zonder het ander. Als u graag gebruik maakt van zonnepanelen en een zonneboiler dan hoeft u daarvoor niet af te wijken van uw oorspronkelijke idee. U kiest zelf hoever u uw duurzame energieconcept wilt doorvoeren. Time 4 Change levert maar al te graag het totaalconcept dat bij u past.

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker