Zonnepanelen

Zonnepanelen

ontdek ons aanbod

Zonnepanelen

Onafhankelijkheid

Met de aankoop van zonnepanelen koopt u onafhankelijkheid. U wordt uw eigen energieproducent: directeur, eigenaar en baas over uw eigen energiecentrale, uw stroomrekening en natuurlijk uw portemonnee.

Het maakt niet meer uit of de energieprijzen stijgen want u gebruikt uw eigen duurzame stroom. Zelfs als de elektriciteitsprijs stijgt, verdienen de panelen zichzelf nog sneller terug – ongeacht het subsidiebeleid. Wilt u ook graag zonnepanelen aanschaffen?

Contacteer Ons

Dankzij zonnepanelen stijgt de waarde van uw huis
en wordt u een deel energie onafhankelijk.

Snelle terugverdientijd

Ondanks het verdwijnen van de groenestroomcertificaten, is een zonnepaneel installatie nog steeds een bijzonder goede inverstering. Op minder dan tien jaar heeft u de kosten alweer terugverdiend.

In de meeste gevallen ligt deze zelfs onder de zes jaar. De afgelopen jaren is de kostprijs van elektriciteit jaarlijks extreem toegenomen. Van januari 2015 tot mei 2019 steeg de prijs voor een gemiddeld gezin (gebruik 3500 kWh) met maar liefst 46 % (bron: VREG).

De bekendste oorzaken daarvoor zijn de kosten voor de uitbreiding van het elektriciteitsnetwerk en de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen zoals olie en gas. Daarnaast bestaat het merendeel van de energieprijs uit de belastingen waarvan de kans klein is dat deze prijs zal dalen.

ons langetermijndoel

Waarom kiezen voor T4C?

Zonne installaties kennen voor ons geen geheimen meer. Er zijn meer mogelijkheden dan u op het eerste gezicht zou denken. Wij ontwerpen, vervaardigen en monteren systemen op maat, om elke situatie van een oplossing te voorzien.

Ieder project is maatwerk, speciaal op uw behoefte

Persoonlijke gedetailleerde offerte

Eigen ervaren installatie team

Erkenning in de markt als state-of-the-art uitvoering

Uitmuntende service na verkoop

U betaalt 0 % voorschot

Heldere en directe communicatie

Specialisatie leien daken

Wilt u een prijssimulatie maken?

Met onze calculator kunt u, op basis van uw verbruik en type dak, een prijs simulatie maken.
Kies uw favoriete zonnepaneel en omvormer en verstuur ons uw gegevens. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk.

samenwerkingen

Onze partners

SolarEdge systeem

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker